Mekanisk Verkstad

Kostnadseffektiv och professionell maskinteknik

Axido är en mekanisk verkstad som hjälper dig med svarvningfräsning och kuggfräsning. Eftersom vi funnits länge i branschen kan vi enkelt hjälpa dig. För oss är det nämligen viktigt att du alltid får precis vad du förväntar dig. Både när det gäller pris och kvalitet. Men hur är det möjligt för oss att garantera det?

Som mekanisk verkstad ställer vi inte bara höga krav på kvalitet och funktionalitet. Vi ser också till att vår produktion är så kostnadseffektiv som möjligt. Det kan vi göra eftersom vi är ingenjörer och maskinoperatörer som känner till tekniken bakom.

Bland annat ställer vi om våra maskiner nattetid och fokuserar då på flerstyckstillverkning. Så ökar vi bredd och flexibilitet och kan hålla nere våra priser.

Våra tjänster:
Vi utför svarvjobb och fräsjobb samt tillverkar kuggar. Eftersom vi är en modern verkstad använder vi CNC styrda fräs och svarvmaskiner. Det betyder att vår tillverkning är mer automatiserad och därför, mer exakt.

När det gäller svarvjobb och fräsjobb ligger dagtid vårt fokus på fåstyckstillverkning och små serier. Nattetid är vi en mekanisk verkstad med ett annat fokus – flerstyckstillverkning.

Vi jobbar i de flesta material men skulle själva säga att vi utmärker oss lite extra när det gäller rostfria stål, brons- och mässingslegeringar. Hos oss kan du svarva material med en diameter på mellan 5 och 315 mm.

Du kan också fräsa material med en totalvikt på upp till 200 kg. Vår maskinpark erbjuder även möjlighet till kugg fräsning. Vi tillverkar kuggar och kugghjul i olika material.

mekanisk verkstad
verkstad

En mekanisk verkstad för alla

För oss, och för dig, är det viktigt med personal som du känner dig trygg med. Därför utvecklar vi hela tiden våra metoder. Vi uppdaterar också vår kompetens när det gäller fräsmaskiner och nya lösningar som kommer ut på marknaden.

Vi ser oss som en mekanisk verkstad för alla. Därför är du välkommen med dina tillverkningsritningar för tillverkning i många olika material. Visste du till exempel att det blir allt vanligare att svarva och fräsa i plast? Ett spännande material som vi i vår mekaniska verkstad enkelt tar sig an.

Vi har också marknadsledande maskiner som gör att vi kan skapa unika system – för varje kund.

Som du förstår är det mycket att tänka på och det är där vår expertis kommer in. När vi fått din ritning ger våra erfarna maskinoperatörer därför dig direkt återkoppling. Vi ger feedback på vad som är möjligt att producera och ger förslag på hur du håller din/er kostnad nere.

Så vänd dig till Axido mekaniska verkstad för en trygg och nöjd upplevelse.

svarvning
Svarvning
fräsning
Fräsning
kuggfräsning
Kuggfräsning

Kontakta oss via telefon, mail eller detta formulär:

14 + 4 =